In 2019 werden door een aantal scholen in Friesland inspirerende leerateliers georganiseerd. Welke initiatieven in Friesland worden ondernomen om het VO-onderwijs aantrekkelijker te maken voor zowel leerlingen als docenten?

Wij mochten onderwijsprofessionals informeren over landelijke ontwikkelingen met betrekking tot tienerscholen. We namen hen mee op verkenning naar aandachts- en verbeterpunten voor betere aansluiting van PO en VO in Friesland. Ons motto daarbij was: informeren, inspireren en delen!

Andere berichten

Blogs

Tienertoer sessie 2

STEL JE BENT Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF STARTEN,

Lees verder »
Blogs

Tienertoer sessie 1

STEL JE BENT   Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF

Lees verder »