Procesbegeleiding met Scrum

Scrum is een werkwijze om met vaart en energiedoelen te halen, door continue feedbackloops bij te sturen en transparant te werken. Scrum helpt om complex werk goed te prioriteren, overzicht te houden en stakeholders mee te nemen in het proces. Scrum wordt gevoed door ieders bijdrage: de verschillen in expertise van de teamleden zijn nodig, om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. 

Scrum is uitermate geschikt voor onderwijsontwikkeling en wij kunnen dit proces faciliteren met onze eigen Scrummaster Jildou.

Andere berichten

Blogs

Tienertoer sessie 2

STEL JE BENT Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF STARTEN,

Lees verder »
Blogs

Tienertoer sessie 1

STEL JE BENT   Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF

Lees verder »