Ontwikkelteam Tienerschool Sneek

In korte tijd een compleet nieuw schoolconcept ontwikkelen, wat een pracht-klus! Van visie tot vacatures, van digitaal platform tot wetgeving. Met een team bestaande uit Stichting Nieuw Onderwijs, Stichting voor openbaar onderwijs Odyssee en RSG Magister Alvinus is vernieuwend onderwijs voor leerlingen van 10 tot 14 in zijn geheel vormgegeven. We zijn enorm trots op het resultaat!

Andere berichten

Blogs

Tienertoer sessie 2

STEL JE BENT Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF STARTEN,

Lees verder »
Blogs

Tienertoer sessie 1

STEL JE BENT   Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF

Lees verder »