Onderwijsinterventie De Jutter Vlieland

Bij De Jutter op Vlieland speelt door de kleinschaligheid alles in het groot: krimp, leefbaarheid, onderwijssysteem en samenwerking met de regio. Wij zijn in gesprek met De Jutter om een onderwijsinterventie af te stemmen op de (onderwijs-)behoefte op een eiland. Door de Coronisatie is dit uitgesteld en wordt het gecombineerd met het Europese project iShrink. 

In project iShrink wordt samengewerkt met andere Europese eilandscholen. Kijk hier voor meer informatie over iShrink.

Andere berichten

Blogs

Tienertoer sessie 2

STEL JE BENT Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF STARTEN,

Lees verder »
Blogs

Tienertoer sessie 1

STEL JE BENT   Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF

Lees verder »