Initiatief Tienerschool Sneek

In juni 2017 organiseerden wij een bijeenkomst in Sneek waar onderwijsbestuurders en directeuren vanuit verschillende denominaties in gesprek gingen over de vraag: ‘Welke rol pakken wij op in het vraagstuk van de veranderende onderwijsbehoefte?’ De beweging werd gevoed door betrokkenen van allerlei richtingen; ouders, ondernemers, directeuren en docenten. Als stichting Nieuw Onderwijs hebben we vlot daarna het projectplan Tienerschool Sneek geschreven; een fundamenteel ander onderwijsconcept wat sinds september 2018 realiteit is geworden.

Andere berichten

Blogs

Tienertoer sessie 2

STEL JE BENT Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF STARTEN,

Lees verder »
Blogs

Tienertoer sessie 1

STEL JE BENT   Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF

Lees verder »