31 augustus Meetup ONLINE Onderwijs Inspiratie

31 augustus Meetup ONLINE Onderwijs Inspiratie

Wat we doen

Ben jij die ONLINE lessen al zat? Staan je leerlingen vaak op mute en ontbreekt daardoor interactie? Mis je de verbinding met je leerlingen? Vraag je je af of je leerlingen na het checken van de presentielijst nog iets opsteken? Dat kan anders!

Wil jij ervaren hoe je je ONLINE lessen een energieke en interactieve draai kan geven? We organiseren deze GRATIS sessie, waarin je een aantal werkvormen ervaart en direct kunt toepassen in je les. Dus ben jij nieuwsgierig, heb je het lef om eens wat anders uit te proberen en wil je graag leren? Kom dan naar deze Meetup. Je bent van harte welkom!

In deze Meetup werken wij samen met Martha Buning van Gelukwerkt.frl.

Andere berichten

Blogs

Tienertoer sessie 2

STEL JE BENT Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF STARTEN,

Lees verder »
Blogs

Tienertoer sessie 1

STEL JE BENT   Leraar PO/VO Projectleider of werkgroeplid Bestuurder of schooldirecteur Leerling of ouder/verzorger Beleidsmedewerker Wethouder of gemeenteambtenaar EN JE WILT EEN 10-14 INITIATIEF

Lees verder »